Julfest - My

Idag har det varit julfest på skolan! Imorgon och på fredag åker alla barnen hem till sina familjer för att ja sommarlov/jullov. Därför hade man idag en julfest för att ha ett lite extra festligt avslut!

Hela matsalen var dekorerad med julgranar, julklappar, girlanger och glitter. Och alla var på sitt allra bästa humör!

Alla barnen fick några små julklappar, vilket var väldigt uppskattat! Det var så himla kul att se hur glada de blev för sina dockor, bilar och solglasögon. Max, den tyska volontären, var tomte och han hade på sig den fulaste tomtedräkten någonsin haha! Tyvärr har jag knappt några bilder på mobilen så jag kan inte visa er.

Julfest innebär såklart också god mat! Jag och Jonathan stod i flera timmar och grillade kotletter och korv. Till detta serverades potatismos och chakalaka! 

Det var en riktigt rolig dag på skolan och jag är glad att vi fick vara med och fira lite jul med barnen! Även om det kändes konstigt när det var ca 30 grader varmt ute haha! 

Det var dessutom vår sista dag på skolan. Imorgon ska vi vara på oblatbageriet någon timme och sedan ska vi gå en sväng till skolan och säga hejdå till alla! Det känns så konstigt att vi är så nära hemresan nu!

Bild från när vi dekorerade i matsalen. Här var det dock långt ifrån klart! Sydafrikaner snålar verkligen inte på dekorationer!



1 Maria:

skriven

Vad är chakalaka...??? Efterrätt? Dans? ....
Mycket nyfiken : )
Kramar till er båda och ha en trevlig hemresa önskar Maria.

Svar: Det är en god röra med vita bönor och grönsaker som man har till grillat! :)

Tack så mycket, mamma! Snart ses vi! <3
tmis.blogg.se

2 Anonym:

skriven

Jul 🎄 i 30 graders värme, vilken upplevelse.
Kram på er båda. Snart är ni hemma l den svenska julruschen.
Kram från mamma Katarina

Kommentera här: